Nom de la etapa: Sant Adrià – Bétulo 4km 

Ja han passat gairebé 4 anys des de que vam fer la primera nedada el 16 de març de 2014. Llavors ens quedàvem molts kilòmetres per nedar, la mar es feia infinita amb 500 kilòmetres per endavant, però ja s’apropa la darrera etapa, Sant Adrià – Bétulo.

Han estat 4 anys plens d’il·lusió, hem fet bons amics i companys. Fa molta pena que s’acabi però tot te un principi i un final.

Sortirem de la platja del Litoral i acabarem a la platja dels Pescadors, junt al Club Nàutic Bétulo. Desprès de la nedada celebrarem la cloenda del projecte amb un pica-pica dins de les instal·lacions del Club.

Farem entrega de donatius a projectes com la Marató, per la recerca de les malalties infecciones, Aigües solidaries que recapten fons per abastir d’aigua potable a nens de tercer món (Fundació Vicente Ferrer) i per l´ONG “From Reus to Hellas”, que recapta fons per ajudar als refugiats.

Us podeu inscriure a partir del 4 de desembre de 2017. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dijous 15 de desembre de 2017 fins a les 12h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents. 

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Per motius de seguretat és obligatori portar neoprè, una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa.

El preu de la inscripció és de 20€

Fitxa tècnica de la 75ª etapa (17/12/2017):  Platja del LitoralPlatja dels Pescadors

Recorregut: 4km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa:

Sant Adrià (Platja del Litoral) – Badalona (Platja dels Pescadors).

El sentit de l’etapa serà Sant Adrià – Badalona si les condicions metereològiques son òptimes. S’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al briefing

L’horari de la convocatòria és a les 09:00h i la sortida es donarà a les 10:00h

Avís: El preu de la inscripció és de 20€. En cas de suspensió de la travessia per condicions meteorològiques desfavorables, el cost de la inscripció serà automàticament cedit a la Fundació la Marató de TV3 a favor de la investigació de les malalties infeccioses.