El període d’inscripció començarà el 5 d´octubre de 2016. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dimarts 18 d’octubre de 2016 fins a les 18h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Tingueu en compte que aquells/es nedadors/es que no portin tot el material necessari per a poder fer l’etapa no la podran dur a terme.

Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa. Aquest s’haurà de conservar per la resta de travessies (si el casquet es trenca cal avisar als organitzadors per substituir-lo de forma gratuïta).

El preu de la inscripció és de 32€

Fitxa tècnica de la 52ª etapa (23/10/2016):  L´Ampolla – La Punta del Fangar

Recorregut: 10km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: L´Ampolla (Platja de les Avellanes) – Deltebre (Platja La Punta del Fangar)

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing

L’horari de la convocatòria és a les 08:00h i la sortida es donarà a les 09:45h

Avís:  El preu de la inscripció és de 32€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per a futures travessies dins un any natural des del pagament. En cap cas el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a.