Etapa Especial.

Obrirem inscripcions amb la intencionalitat de dur-la a terme. Hem de tenir en compte que és una etapa de 21km que implicarà una mitjana de 8h/9h a l’aigua. Els costos logístics impliquen un preu molt més elevat del que estem acostumats al projecte Travessia Catalunya Nedant.

 

Si el 6 d’octubre no s´han omplert el mínim de places per cobrir despeses, mínim 11 persones, no es tirarà endavant i es reemborsarà el 100% del pagament abonat.

 

El període d’inscripció començarà el 20 de juliol de 2017. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà divendres 6 d’octubre de 2017.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Tingueu en compte que aquells/es nedadors/es que no portin tot el material necessari per a poder fer l’etapa no la podran dur a terme.

Per motius de seguretat és obligatori portar neoprè, una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa. Aquest s’haurà de conservar per la resta de travessies (si el casquet es trenca cal avisar als organitzadors per substituir-lo de forma gratuïta).

El preu de la inscripció és de 200€

Fitxa tècnica de la 69ª etapa (12/10/2017):  La Punta de la Banya

Recorregut: 21km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa La Punta de la Banya (Platja D’Eucaliptus ) – (La Punta de la Banya).

El sentit de l’etapa serà la platja d’Eucaliptus – La Punta de la Banya.

L’horari de la convocatòria és a les 07:00h i la sortida es donarà a les 08:30h

Avís important:  El preu de la inscripció és de 200€. En cas de suspensió de la travessia per falta de quòrum, es reemborsarà el 100% de l’import. En cas de suspensió de la travessia per inclemències meteorològiques que poguessin posar en perill la seguretat dels participants, el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per a la nova data programada de la travessa marcada per l’organització. Només en el cas de que l’organització no reprogramés de nou l’etapa es retornarien els diners.