Ajuda’ns a ajudar. Etiòpia ens necessita.

Associació Natació BDN s´ha compromès a contribuir a ajudar a millorar la salut materna i infantil a Etiòpia. La Fundació IPICOOP ha fet una feina extraordinària i ja va activar un pla d´acció, però necessita fons econòmics per poder equipar cadascun dels elements a implementar.

Què ha fet IPICOOP?

· Construcció i equipament d’una nova maternitat a l’hospital general de Woldiya, incloent emergències obstètriques i neonatals.
· Construcció i equipament de cases d’espera per a dones embarassades en l’últim període de gestació, per a aquelles que viuen lluny de les instal·lacions sanitàries i se’ls hi preveu un part difícil.
· Capacitació i formació del personal sanitari.
· Recolzament als programes de salut comunitària del país.
· Reforç als centres de salut rural (Health Post) i centres de salut (Health Centers), millorant infraestructures, dotant-los d’equipament i formant al personal.
· Reforç del sistema de monitoratge dels centres de salut .

Com Pots ajudar?

Pots contribuir participant a la travessia que es durà a terme diumenge 12 de febrer de 2017 o fent el teu donatiu. Associació Natació BDN donarà íntegrament tot el que es recapti en aquesta travessia. El donatiu s´entregarà als representants de la Fundació IPICCOP al març, el dia de la presentació de la temporada TCN 2017.

Si vols apadrinar a un nen/a tens més informació a http://www.ipi-cooperacio.org/ca/apadrina
Més informació sobre la Fundació IPICOOP a http://www.ipi-cooperacio.org/

FITXA TÈCNICA DE LA TRAVESSIA

Comencem l´any nedant per una bona causa, ajudar a la Fundació IPICOOP a poder dur a terme la seva tasca humanitària. Ells han creat e implementat eines per aturar l’altíssima mortalitat infantil de nounats i de mares acabades de donar a llum, però necessiten recursos econòmics per poder sustentar el projecte i seguir donant suport. Entre tots podem afegir un granet de sorra i fer possible aquest projecte. Si vols col.laborar pots participar a la travesía, fer un donatiu I/o apadrinar un nen/a. Moltes gràcies

El període d’inscripció començarà el 23 de desembre de 2016. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà divendres 10 de febrer de 2017 fins a les 12h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.
Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i casquet*.

El preu de la inscripció és de 30€

Fitxa tècnica de la Travessia (12/02/2017):  Port Balís

Recorregut: 3km (1,5km +1,5km)

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Port Balís (Platja de les Barques) – Mataró (Platja Rotonda sortida C-31E )

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing
L’horari de la convocatòria és a les 10:00h i la sortida es donarà a les 11:00h

Avís:  El preu de la inscripció és de 30€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per al dia que es tornés a programar la travessia solidària. En cap cas el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a. No vàlid per a etapes TCN ja que es tracta d’ una aportació solidària que anirà íntegrament destinada a la Fundació IPICOOP.