El període d’inscripció començarà el 27 d´octubre de 2016. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dimecres 9 de novembre de 2016 fins a les 18h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Tingueu en compte que aquells/es nedadors/es que no portin tot el material necessari per a poder fer l’etapa no la podran dur a terme.

Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa. Aquest s’haurà de conservar per la resta de travessies (si el casquet es trenca cal avisar als organitzadors per substituir-lo de forma gratuïta).

El preu de la inscripció és de 25,5€

Fitxa tècnica de la 53ª etapa (13/11/2016):  Cunit

Recorregut: 5,6km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Cunit (Platja de Cunit) – Cubelles (Platja Mota de Sant Pere)

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing

L’horari de la convocatòria és a les 08:00h i la sortida es donarà a les 10:00h

Avís:  El preu de la inscripció és de 25,5€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per a futures travessies dins un any natural des del pagament. En cap cas el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a. Les persones que NO hagin pogut assistir a travessies de major import i vulguin participar a les etapes de cost estàndard,  hauran d´adaptar-se a la tarifa actual.