El període d’inscripció començarà l’11 de maig de 2017. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dimecres 31 de maig de 2017 (o un cop completades les 50 places) fins a les 12h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Tingueu en compte que aquells/es nedadors/es que no portin tot el material necessari per a poder fer l’etapa no la podran dur a terme.

Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa. Aquest s’haurà de conservar per la resta de travessies (si el casquet es trenca cal avisar als organitzadors per substituir-lo de forma gratuïta).

El preu de la inscripció és de 37€

Fitxa tècnica de la 63ª etapa (03/06/2017):  Cadaqués

Recorregut: 7km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Roses (Cala Jóncols) – Cadaqués (Platja Gran de Cadaqués)

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing

L’horari de la convocatòria és a les 08:30h i la sortida es donarà a les 10:00h

Avís:  El preu de la inscripció és de 37€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per a futures travessies dins un any natural des del pagament. En cap cas, el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a.
Les persones que NO hagin pogut assistir a travessies de major import i vulguin participar a les etapes de cost estàndard, hauran d´adaptar-se a la tarifa que hagi en aquell moment.