Travessia Catalunya Nedant
A Badalona, a la platja del Pont d’en Botifarreta, fa més de 3 anys que uns quants vàrem començar l’aventura de practicar l’esport de nedar en aigües obertes.  Poc a poc, Badalona s’ha convertit en un espai de referència per aquells que practiquem aquest esport.
Qui som? L’associació
Natació-BDN neix com a una associació esportiva sense ànim de lucre per tal de representar-nos com a plataforma tangible a l’hora de portar a terme el projecte TCN.
L’ associació ens representa com a grup. Ens facilita la gestió de tràmits, petició de permisos i consecució de tràmits burocràtics públics.
Què fem?
Tenim la il·lusió d’aconseguir un repte mai plantejat per ningú: travessar els 3 litorals catalans nedant (Tarragona, Barcelona i Girona).  Volem conservar l’esperit dels caps de setmana a Badalona: nedar perquè ens agrada nedar.  Per això, a través de les nostres plataformes digitals, penjarem el calendari de travessies perquè us podeu sumar a nosaltres i ajudar-nos a aconseguir aquest repte.
A cada travessia hi haurà un desplegament de seguretat, a definir en funció del numero de participants que hi hagi. Per una banda, comptarem amb Creu Roja i, per una altra, amb un equip de voluntaris que reforçaran la nostra seguretat (caiaquistes o embarcacions de suport).