Política de privacitat

ASSOCIACIÓ NATACIÓ BDN l’informa que s’inclouran en un fitxer de la nostra responsabilitat degudament enregistrat. Les finalitats del tractament són gestionar la seva participació en les travessies, informar-li de futures competicions, i la publicació de les eventuals fotografies o vídeos que es puguin tomar durant la travessia i entrega de premis. Vostè coneix i accepta expressament que la seva imatge es pugui comunicar públicament a través del lloc web www.travessiacatalunyanedant.cat i en les següents xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/TCNAiguesObertes

Twitter: https://twitter.com/CatalunyaNedant

Flickr: https://www.flickr.com/photos/119498917@N03/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9OKfOsrT80A

Addicionalment, si selecciona la corresponent casella, les seves dades seran utilitzades per l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic.

Mitjançant l’enviament de les seves dades presta el consentiment exprés pel tractament de les seves dades d’acord a les finalitats abans indicades.

Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició enviant una comunicació postal adjuntant fotocòpia de DNI (per identificar-lo correctament) a la següent adreça: Carrer Galicia núm. 2, 2º 2ª, 08015, Badalona (Barcelona), o bé enviant un correu electrònic adjuntant escanneig de DNI a l’adreça:  natacio.bdn@gmail.com