Associació Natació BDN s´ha compromès a contribuir a ajudar a millorar la salut materna i infantil a Etiòpia. La Fundació IPICOOP ha fet una feina extraordinària i ja va activar un pla d´acció , però necessita fons econòmics per poder equipar cadascun dels elements a implementar.Què ha fet IPICOOP?
- Construcció i equipament d’una nova maternitat a l’hospital general de Woldiya, incloent emergències obstètriques i neonatals.

- Construcció i equipament de cases d’espera per a dones embarassades en l’últim període de gestació, per a aquelles que viuen lluny de les instal·lacions sanitàries i se’ls hi preveu un part difícil.

- Capacitació i formació del personal sanitari.

- Reforç als centres de salut rural (Health Post) i centres de salut (Health Centers), millorant infraestructures, dotant-los d’equipament i formant al personal.

Reforç del sistema de monitoratge dels centres de salut .Com pots ajudar?
Pots contribuir participant a la travessia que es durà a terme diumenge 29 de gener de 2017 o fent el teu donatiu. Associació Natació BDN donarà íntegrament tot els que es recapti en aquesta travessia. El donatiu s´entregarà a els representants de la Fundació IPICCOP al febrer, el dia de la presentació de la temporada TCN 2017.

Si vols apadrinar a un nen/a tens més informació a http://www.ipi-cooperacio.org/ca/apadrina

Més informació sobre la Fundació IPICOOP a http://www.ipi-cooperacio.org/

Vull fer una donació de:

* introdueix la quantitat sense decimals ni signes de puntuació
Les meves dades (opcional)

Moltes gràcies per la teva ajuda!