Declaració d’intencions

Hola a tothom,
Primer de tot moltes gràcies per l’esforç d’acompanyar-nos i recolzar-nos. Moltes gràcies també a tots aquells que voleu nedar amb nosaltres però que, fins el moment, no us ha estat possible.
Estem molt contents de poder complir un somni, i a més a més, de compartir-lo amb els nostres amics. Malgrat que les coses no sempre son fàcils, tampoc són impossibles. Si no, creuar tot el litoral català nedant no seria un REPTE.
TCN:  Travessia Catalunya Nedant
Volem continuar fent el que fèiem fins ara: NEDAR en aigües obertes,  quelcom que ens apassiona.
Aquest és un projecte de 77 etapes de les quals, 69 seran realitzades de manera independent, és a dir, sense anar de la mà d’Associacions professionals com Marnaton, Neda el Mon, Swim Costa Brava, etc.
Volem fer totes les etapes de la mateixa manera: sentint-nos segurs, i que tots/es aquells/es que s’uneixin a nosaltres al llarg del repte també ho estiguin.
No volem una gran massificació de participants, perquè no ens dediquem això. Ja existeixen empreses professionals que ho fan. Però si convidem a tots/es aquells/es que formen part de l’associació Natació-BDN i a aquells que no estan associats.
ASSOCIACIÓ NATACIÓ -BDN
Hem estat treballant per la constitució de l’associació Natació- BDN que primordialment té com a finalitat representar la plataforma de la TCN. És una associació sense ànim de lucre, que compta amb una cúpula de representants, uns socis fundadors i està oberta a totes aquelles persones que vulguin formar part.
La signatura va ser el passat 26 de gener de 2014 a Begur. Aquelles persones que vulguin venir a acompanyar-nos a Begur, seran socis fundadors de l’associació sense pagar cap cost. S’ha creat una quota simbòlica mensual i anual per ajudar a cobrir despeses. 
El fet de ser una associació ens ajuda a poder tenir més força a l’ hora de demanar sinergies amb entitats relacionades amb la nostre afició. L’ associació ens serveix com a un element tangible i representatiu de la TCN. Ens permet contractar assegurances i fer altres gestions que siguin necessàries. Som nedadors integrants del grup Natació- BDN i l’ associació ens representarà.
ETAPES I SEGURETAT
77 etapes = TCN
8 de les 77 etapes les volem realitzar amb Marnaton, Neda el Mon, Swim Costa Brava, etc. Aquells que vulguem participar pagarem la quota d’ inscripció i totes les mesures de seguretat estàndards quedaran cobertes.
Les 70 restants, que són moltes, tindran el mateix desplegament de seguretat que les altres 9, en proporció al número de participants que s’inscriguin.
No volem córrer riscos, no volem perdre amics. Volem assolir aquest repte sense preocupar-nos de res.
Tenim un pressupost inicial estimat però som conscients de que haurem de buscar recursos externs que ens ajudin a cobrir el màxim de despeses, sense haver de repercutir un cost elevat als participants.
El que volem transmetre-us es que vosaltres només us heu de preocupar de venir a nedar, ajudar-nos a aconseguir aquest repte, la resta vindrà sola.
La nostra filosofia a l’ hora se sortir a l’ aigua és la mateixa de sempre.
Salut i Mar
Natació -BDN

Leave a Comment